|     |        

Latest News & Events

Welcome Message

Let us introduce our Faculty of Informatics Sciences, one of the five faculties at Mother Teresa University in Skopje...


More
8/28/2019

Aplikimi online për regjistrim / Онлајн пријава за упис / Online Application Form

Aplikimi online për regjistrim / Онлајн пријава за упис / Online Application Form...


More
7/29/2019

Njoftim për regjistrimin e studentëve

Njoftim për mbarëvajtjen e procesit të regjistrimit të studentëve në afatin e parë...


More
7/25/2019

Arbër Ademi vizitoi UNT-në

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Arbër Ademi vizitoi UNT-në në ditën e parë të regjistrimit të studentëve....


More
7/19/2019

Reagim i UNT-së ndaj shpekulimeve të fundit

Reagim i UNT-së ndaj shpekulimeve të fundit...


More
7/9/2019


Home About Us Contact

Shqip   |     |   English

© "Mother Teresa" University - SKOPJE