|     |        

Latest News & Events

Arbër Ademi vizitoi UNT-në

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Arbër Ademi vizitoi UNT-në në ditën e parë të regjistrimit të studentëve....


More
7/9/2019

Njoftim për mbarëvajtjen e procesit të regjistrimit të studentëve në afatin e parë

Njoftim për mbarëvajtjen e procesit të regjistrimit të studentëve në afatin e parë...


More
7/9/2019

Reagim i UNT-së ndaj shpekulimeve të fundit

Reagim i UNT-së ndaj shpekulimeve të fundit...


More
7/9/2019

Fitore për UNT-në

Studentët e UNT-së kthehen me fitore nga “Continental App Camp Europe”...


More
7/9/2019


Home About Us Contact

Shqip   |   Македонски   |   English

© "Mother Teresa" University - SKOPJE